Laatst bijgewerkt: 11-05-18 .

@ Coole klanken 2018:
Kei Cool !!!
  
 
 

Coole klanken is een muziekworkshop voor kinderen van het 1ste, 2de, 3de of 4de leerjaar die eens willen proeven van ritme en muziek. De workshop vindt plaats op vrijdag 11 mei 2018 van 10.00u. tot 17.00u. in de harmoniezaal van Gruitrode (Groenstraat 38A).

De dirigenten en muzikanten van de Koninklijke Harmonie Onder Ons Oudsbergen begeleiden je een hele dag en laten je in groep kennismaken met percussie, boomwhackers, muziekinstrumenten. Kortom allerlei coole klanken! Er is ook tijd voor een aantal leuke spelletjes, samen knutselen en s middags wordt een warme maaltijd voorzien. Deelname is gratis, dus aarzel niet en schrijf je vandaag nog in want de plaatsen zijn beperkt.

Wanneer? Vrijdag 11 mei 2018
Tijdstip? 10.00u. - 17.00u.
Waar? Harmoniezaal Gruitrode (Groenstraat 38A)

Inschrijven? voor 6 mei 2018
via onderonsoudsbergen@gmail.com
via 0485 78 48 22 (Johan Schrooten)

 
 
Welkom op de "Onder Ons"  website.
 
 
Met deze site proberen we u op de hoogte te houden van het reilen en zeilen binnen onze vereniging, die momenteel uit 4 groepen bestaat, waarbinnen muziek- noten & ritmes centraal staan:
- De harmonie 'Onder Ons' o.l.v. Joost Vrolix. 
- De blaaskapel 'De Royer Muzikanten' o.l.v. Bert Molemans.
- De drumband o.l.v. Stefan Vanderstegen.
- Het jeugdensemble o.l.v. Raf Jansen.
 
Voor de site-bezoekers die willen kennismaken met onze vereniging, raden we aan om, links op deze pagina onder "voorstelling", een indruk te krijgen over de 4 groepen binnen onze vereniging.
Via "Contact" in bovenstaand menu kan u een persoonlijke afspraak maken met onze vereniging, ofwel  eender welke reacties achterlaten.
 
Alvast veel surfgenot en vele muzikale groeten!

 

Nieuwe ONDER ONS harmoniezaal een feit (mei 2015) !.

 

Eerste spadesteek voor nieuwe ONDER ONS harmoniezaal een feit! 17 mei 2014.

000webhost logo